BlackSky Community Forums

Full Version: Adidas EQT Support Skor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Precis som Nike i kategorin All Conditions Gear får Adidas EQT Män/Kvinnor en modern uppdatering som blandar nya prestandateknologier med livsstilsförmåga. Adidas EQT 3 / 3F15 (försök att memorera den modellens namn, allvarligt) är den perfekta blandningen av adidas Boost och Yohji Yamamotos Y-3 estetik, som en enkel överdel med premiumläderoverlays och chukka-inspirerade snören skapar en minnesvärd casual look med fördel med full längd Boost-dämpning. Silhuetten får ytterligare en uppdatering: Primeknit. Adidas EQT 3 / 3F15 Primeknit planerar att lanseras på utvalda detaljhandelsplatser i helgen i två färgvägar - en svart / grå kombination med ett Primeknit-mönster som påminner om Yeezy 350 Boost och ett par som lägger till en förstärkt brun mocka för att främja de avslappnade känslorna.

[Image: aw343.jpg]

Hot på hälarna på Solebox 'dope Then and Now Pack-utgåvor är fyra nya färgvägar från adidas EQT Support '91. Dessa fogar lägger grunden för den nu beryktade Adidas EQT Support Skor, och trodde att de inte erbjuder en avtagbar innerstövling, dessa fogar återspeglar samma tankeskola med deras användning av plaststöd längs öglorna och hälen. Var och en av dessa nya färguppsättningar har en tidlös känsla, med helt vitt, svart / vitt och svart / vitt / kungligt passar in i alla era och "Aqua" / "Grape" -paletten ser lika fräsch ut som i början av 90-talet.

Efter en solid runda av vintage Billiga Adidas EQT modeller som är moderniserade med Boost-sålenheter, kombinerar adidas Originals nu det gamla med det nya på ett annat sätt. Den här gången är det den övre som får en modern uppgradering, med en Primeknit-konstruktion för EQT Guidance som sitter ovanpå den ursprungliga sulan. EQT Guidance är sydd så att den ser ut som den ursprungliga vita, grå, gröna och svarta färgvägen, trots ett extremt ombyggnad.

Adidas EQT Webbutik blir ganska rosa i sommar med denna tonala färgväg. Och nej, de är inte för damerna, de kommer faktiskt i mäns storlek för alla oss som är bekväma med vår maskulinitet. Egentligen en del av ett tre-colorway-paket av EQT Support med sammanfallande tonala färgvägar i svart och vitt. Denna livliga rosa upplaga har en högkvalitativ konstruktion i mocka och nät med inget annat än ljusrosa från topp till botten.

"adidas Equipment har gynnats av adidas Consortiums World Tour-festivaler, och tre strips agenda för att göra det retrokörande avtrycket relevant igen har varit en underlig historia under det senaste året som endast överskuggas av framgångarna med Boost-tekniken och Yeezy-linjen. Köp Adidas EQT Idag får vi en titt på en kreativ färgväg på adidas EQT Support 93 som San Francisco 49ers fans, om du fortfarande är ute, bör flockas för att få den liknande färgpaletten. En "Lush Pink" "används i mockahit hela tiden gul-ish guldfärg landar på sidopanelerna för att kontrastera en svart bas. "

http://www.prettyshoees.com
Reference URL's