BlackSky Community Forums

Full Version: Nike Air Max 270 Schoenen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Begin deze week hebben we je kennis laten maken met de Nike Air Max 270 Heren/Dames met Flyknit-geïnfuseerde bovendeel. Op dat moment was er slechts één foto beschikbaar van het blauwe en oranje paar dat u hier ziet, maar nu zijn er officiële afbeeldingen van alle vier de producten opgedoken. Nike behandelt mannen en vrouwen gelijk, met twee herhalingen voor beide geslachten, waaronder een simplistisch zwart-wit paar en een felgekleurde optie.

[Image: New-Sale-Nike-Air-Max-270-React-In-My-Fe...-Black.jpg]

Nike Air Max 270 Schoenen silhouet heeft zichzelf gecementeerd als een van de belangrijkste releases voor de Swoosh dit jaar, omdat het ongelooflijk veel aandacht heeft gekregen voor een geheel nieuw silhouet. Het is de eerste Air Max-sneaker die speciaal is ontworpen voor lifestyle-kleding en heeft de grootste hielbel in de geschiedenis van het merk die een vat is geworden voor de uitdrukking van de sneaker. Gemeten op 32 mm is de semi-doorschijnende eenheid zowel het brandpunt geworden voor bepaalde selecties als een element van contrast voor andere.

Nadat Nike de populariteit van het nieuwe Nike Air Max 270 te Koop silhouet opmerkte, was het een logische stap om een ​​met Flyknit doordrenkt bovenwerk aan de vergelijking toe te voegen. De volgende aanwinst voor deze bijgewerkte versie van het nieuwste lid van de Air Max-familie is een exclusieve 'Igloo'-kleurstelling voor dames. White en Igloo delen de verantwoordelijkheid voor dit specifieke ontwerp, aangezien ze elk ongeveer de helft van het kleurenschema uitmaken, terwijl de halfdoorschijnende hieleenheid de lichtblauwe tint aanneemt.

Het minder geprezen Nike Air Max 270 React Verkoop silhouet zet zijn uitrol voort met nieuwe kleurstellingen voor wat lijkt op maandelijkse basis. Bij deze exclusieve exclusieve optie voor dames combineert Nike een helder wit met de altijd aantrekkelijke hits van fel karmozijnrood aan de bovenkant en de extra grote Air Max-eenheid op de hiel.

Nike's minimale, ademende versie van een van hun nieuwste silhouetten, de Nike Air Max 270 Online, is opgedoken in een schone bruin / bruine kleurstelling die optimaal is voor de overgang tussen seizoenen. De schoen heeft een tweekleurig Flyknit-bovenwerk, met een donkerbruine hak die vervaagt tot een licht bot op de toebox. Op de hiel en tong zijn donkerbruine leren details aangebracht en de Air Max-dempingsunit heeft een verloop in bruin / lichtbruin. Het uiterlijk van de schoen is aan elkaar vastgemaakt met een witte tussenzool en witte '270'-branding op de mediale zijde van het bovenwerk.

http://www.snkrshopee.com
Reference URL's